Life is like swimming: sometimes you hit a wall and sometimes you make the right turns.

Blog archief

Olympic silver

Blog

Hieronder vertel ik over mijn belevenissen.

Stuur mij naar het poolgebied!

2-12-2012

Afgelopen week heb ik me ingeschreven voor Fjällräven Polar 2013; Een uniek poolavontuur voor gewone mensen van verschillende nationaliteiten. Het is een 350 kilometer lange hondenslee tocht van Signaldalen, Noorwegen, naar de wouden rond Jukkasjärvi in Zweeds Lapland. Een unieke uitdaging waar ik heel erg graag aan deel wil nemen. Echter het meedoen is een wedstrijd op zich.

Uit de Benelux wordt maar 1 deelnemer uitgenodigd op basis van het aantal stemmen dat zijn/haar inschrijving heeft gekregen aan het eind van de inschrijvingsperiode Tot zondag 9 december 24.00 uur kan iedereen met een facebook account stemmen. Om te stemmen klik je op de link naar de inschrijving http://www.fjallraven.com/outdoor-life/fjallraven-polar/about-polar/fjallraven-polar-2013/entries/?uid=41817; log daarna in op facebook, accepteer de app (kan later verwijderd worden) en stem.

Aan jullie zou ik willen vragen of je mijn inschrijving wil steunen door op mij te stemmen en zoveel mogelijk familie, vrienden en collega`s met een facebook account ook zou willen vragen dit te doen. Ik heb ongeveer 2000 stemmen nodig om de 4 Belgen die nu boven mijn staan voorbij te streven.

Elke stem is een stapje dichterbij de Poolcirkel. Nothing is impossible!

Alvast bedankt voor je tijd en moeite!