Life is like a camera. Just focus on what`s important and capture the good times, develop from the negatives or just take another shot.
Olympic silver

Hinkelien in de media

#Best_Mag Water proeven

Voor #Beste_Mag volgden Lottie Geurts en Hinkelien een water proeverij bij een watersommelier. Het interview geschreven door Renee ter Berg met foto`s van Emmely van Mierlo verschijnt in het magazine dat vanaf 1 mei in alle Best Western Hotelkamers ligt. De korte trailer kun je hier bekijken.

Runner`s World - Het alternatief

Marije te Raa liet zich met het oog op alternatieve traning voor hardlopers inwijden in de zwemsport door Hinkelien. Ze schreef een stuk voor het tijdschrift (22-04-2013) en maakte een korte trailer die je hier kunt bekijken. 

Ik hoef nooit meer achterom te kijken

Lisa Hissink blogt over stoppen met topsport en zette dit interview op 15-01-2013 op haar site. 

Laatste krachtproef

Klaar voor de laatste krachtproef door Lisette van der Geest verscheen in de Volkskrant van 23-03-2012.

Geen WK(2)

Ook swimnews.com plaatste een stuk over de beslissing van de TD van de KNZB om Hinkelien Schreuder niet op te stellen in de estafette.

Geen WK

Op 21 juni nam Nu.nl het persbericht over het niet deelnemen aan het WK van Hinkelien Schreuder over.

Project Nero Tongelreep

Een tweetal studenten maakte een project over 'Zwemcentrum de Tongelreep'. Op 16 juni 2011 verscheen het online. Een interview met Hinkelien maakte hier onderdeel van uit.

NOS radio interview over reizen

Op zondag 2 januari werd dit interview van Edwin Cornelissen uitgezonden op radio 1. Het gaat over het vele reizen in 2010 en blikt even vooruit op 2011.

Zwemsport.tv Interview LA

Zaterdag 16 mei had Jos van Kuijeren van Zwemsport. tv een interview met Hinkelien over haar trainingsstage in Los Angeles.

Tros Zappsport Zwemspecial

Zaterdag 20 maart werd de zwemspecial met Hinkelien en Ranomi  uitgezonden. Als je hem gemist hebt kun je hem hier bekijken!

NRC: Zwemster Hinky is vooral haar eigen coach

In het NRC van maandag 3 december verscheen een goed artikel geschreven door Rob Schoof.

Bijlage "Weerstand" van De Telegraaf

Op zondag 27 september 2009 verschijnt de thema bijlage van de Telegraaf waarin Hinkelien het voorwoord op pagina 2 voor haar rekening neemt.

WK Rome 50m vrij

De laatste afstand op het WK was de 50m vrije slag voor Hinkelien, tevens haar hoofdafstand. Dit zijn de beelden van de series en een radiointerview.

WK Rome 50m vlinder

Vrijdag 31 julie 2009 zwom Hinkelien de series van de 50m vlinder waarna ze een interview had met NOS radio 1. `s Middags zwom ze de halve finale, waarin ze een klein pr neerzetten, maar met die tijd kwam ze opnieuw 7 hondersten tekort voor de finale. Hier het interview van na de halve finale.

WK Rome 50m rug

Op dat drie van het WK zwom Hinkelien de 50m rugslag. Ze haalde de halve finale waarin ze en nieuw Nederlands record vestigde in 27.77, maar waarmee ze helaas op 7 honderdsten uitgeschakeld werd voor de finale. Klik hier voor het interview na de series en klik hier voor het interview na de halve finale.

WK Rome series 4x100m vrij

De eerste dag van de WK in Rome stond de estafette 4x100m vrije slag op het programma. Dit zijn beelden van de series met een interview

NOS interview na Europees Record

Vrijdag 12 december zwom Hinkelien een europees record op de 50m vlinderslag. Tevens zwom ze die dag als startzwemster met de 4x50m vrije slag een wereld record. Na die sessie gaf ze een interview aan Jeroen Grutter van de NOS.

Led`s talk light

In het september nummer van 'Led`s talk light', een uitgave van de gemeent Eindhoven, "Lichtstad van Nederland", staat een stukje over de lichttherapie die we in de aanloop van de Spelen gevolgd hebben met het Olympisch zwemteam. Foto en stukje staan op de 4e bladzijde. Klik hier om de pdf te openen.

Interview NRC Next

Op 1 Augustus verscheen er een interview in NRC Next op de pagina Zin, geschreven door Marleen Luijt. Klik hier om de pdf te openen.

Eiffel campagne  "Vind de X"

In aanloop naar de Olympische Spelen is Eiffel met de estafette zwemsters voor de 4x100m vrij uit Eindhoven een reclame campagne begonnen. De campagne bestond uit een radiospotje en een poster. Klik hier om de poster te bekijken.