Your living is determined not so much by what life brings to you as by the attitude you bring to life; not so much by what happens to you as by the way your mind looks at what happens.

Kahlil Gibran

Blog archief

Olympic silver

Blog

Hieronder vertel ik over mijn belevenissen.

Hello Dutch Olympic team on tour!

18-07-2012

 

En. dag Antwerpen. Afgelopen zaterdag vlogen we met de Nederlandse zwemmers naar Leeds voor de directe voorbereiding voor de Olympsiche Spelen in Londen. De voorbereiding die begon na de Swimcup in april in Eindhoven, waar ik me met 55.15 als 5e kwalificeerde voor de estafette 4x100m vrije slag.

Na een paar dagen rust startte de trainingen vervolgens weer in Antwerpen, om daarna op Fuerteventura serieus vervolgd te worden voor een goede basis. Via een paar weken Belgi reisde ik in mei met de kleinste Nederlandse afvaardiging voor een EK ooit, wel drie zwemsters rijk, naar het EK in Debrecen, Hongarije. Dat was een mooie week met twee halve finales en als kers op de taart een zilveren medaille op de 50 vrij. Mijn laatste internationale individuele race. Daarna kwam ook het laatste NK, waar ik waarempel voor het eerst in mijn leven Nederlands kampioen werd op de 100m vlinder!

En tja, voor veel dingen is het tegenwoordig de laatse keer. Vorige week was inderdaad ook de laatste week in het Belgische water. Ik heb daar ontzettend fijn getraind en zal de herinneringen aan de groep en de trainers voor de rest van mijn leven koesteren.

Inmiddels terugverhuisd naar Eindhoven en afgereisd naar het Yorkshire platteland verblijf ik in het real English countrystyle hotel Oulton Hall en ligt het zwembad op ongeveer 15 minuutjes rijden afstand in zuid Leeds. The road to London is niet lang meer, we zijn op Olympische bodem en we zijn er bijna. Ik heb mezelf dan ook voorgenomen om mijn blogfrequentie iets op te krikken en een ieder die geinteresseerd is beter op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen, dan de laatste tijd het geval is geweest. We`ll keep in touch!