The world is round and the place which may seem like the end may also be only the beginning.Ivy Baker

Blog archief

Olympic silver

Blog

Hieronder vertel ik over mijn belevenissen.

Op naar Londen!

6-03-2012

 

Op naar Londen!

 

Inmiddels weer een jaartje ouder en wijzer. Zo begon ik aan dit stukje op mijn verjaardag drie weken terug, maar, intussen terug uit Flagstaff en verhuisd naar Antwerpen, is het het moment om het af te schrijven.

 

 

Deze week zwem ik op de British Gas Swimming Championships in het Aquatic Centre in Londen. Voor de Britten zijn het de trials voor de Spelen. Zij lopen een stapje voor. Mijn piek ligt in april. Dit is de eerst wedstrijd in een reeks. Altijd spannend zo`n eerste. Zeker nu, omdat het al even geleden is, omdat het een Olympisch seizoen is en omdat de voorbereidingen toch anders zijn verlopen dan gewild. Door toedoen van een ribbreuk en een chronische luchtweginfectie is de planning enigszins aangepast. Nu voel ik me echter goed.

 

 

Dit Olympsich seizoen ben ik begonnen in Zwitserland, waar ik besloot nog een seizoen het leven te leven dat ik zo geweldig vind en te gaan voor de (kleine) kans die ik heb op kwalificatie voor de Spelen. Dichterbij huis in Antwerpen bleek de meest ideale plek ter voorbereiding daarop. Twee trainers, zeven zwemmers en een gestructureerde omgeving dichtbij Nederland.

 

 

Het is super dat ik de laatste maanden van mijn carriere in een warm team van oprechte en enthousiaste mensen mag doorbrengen. Ik geniet van deze tijd en de mensen die er overal spontaan voor me zijn en met me meeleven. Dat maakt dit avontuur bij voorbaat al geslaagd! Maar voor nu; op naar Londen!